0800 213 122 Безкоштовно по Україні
044 585 51 22 067 384 56 89 050 353 81 30 Viber Telegram info@buromax.kiev.ua
Малокитаївська 29
Київ Карта проїзду
Працюємо по буднях 900-1800

Як з'явився одноразовий посуд

Відсутність бажання мити посуд - зовсім не перешкода тому, щоб влаштувати сімейний пікнік або більш масштабне виїзний захід. Досить купити одноразовt господарське начиння для їжі. Вона не перше десятиліття використовується в сфері громадського харчування і демонструє ефективний процес її збирання.

У багатьох людей в голові є стійка асоціація, що одноразовий посуд - це паперові або пластикові вироби в нудній стилістиці, але інтернет-магазин Buromax готовий довести зворотне. Сучасні виробничі технології і фантазія дизайнерів давно вже відкинула одноразове начиння як практичну і нудну продукцію. До того ж, виробам категорії властиві такі переваги:

  • доступна ціна;
  • гігієнічність;
  • безпеку;
  • міцність;
  • ергономічність;
  • невелика вага.

Сукупність вищеозначених достоїнств зробила одноразовий посуд відмінним рішенням для трапези, яку не хочеться обтяжувати миттям тарілок, стаканів, столових приладів. Просто замовте чашки, вилки, ложки та інші аксесуари на сайті, щоб провести час без суєти і турбот.

Как появилась одноразовая посуда

Історія вдосконалення одноразового посуду

Більше п'ятдесяти років тому був виданий перший офіційний документ, що підтверджує факт винаходу одноразового посуду. Це були пластикові стаканчики , вдосконалені моделі яких використовуються і в наші часи. Варто відзначити, що вони були оцінені по достоїнству далеко не відразу. Найбільше новинка на ринку зацікавила закладу швидкого харчування, так як це гігієнічно, безпечно і доступно. Лише з часом одноразовий посуд набула популярності, якою користується зараз. Складно уявити, що раніше на пікніках обходилися без пластикових тарілок, стаканів і столових приладів. Сучасний асортимент начиння для їжі дійсно вражає. Вона вже не така одноманітна, як раніше, а дизайн можна виготовити на замовлення.

Кілька десятків років пластикові стакани припадали пилом на полицях. Вони не зацікавили директорів освітніх установ, хоча були орієнтовані на них. Відмова від введення гігієнічного рішення, здатного запобігти хвилі захворювань, був викликаний бажанням заощадити. Шкільна дирекція не захотіла витрачати додаткові кошти на закупівлю одноразового посуду, тому обмежилася посиленням заходів, що вживаються з обробки кераміки.

Поява виробів із пластику спровокувало революцію в галузі, так як з'явилася альтернатива картону. За поширення попиту на них варто дякувати фастфуди, які і в активному ритмі життя дозволяють вгамувати базові потреби.

Варто відзначити, що розвиток одноразового посуду відбувається якимись циклами. Попит на картонні і пластикові вироби змінює один одного в залежності від світових тенденціях. Зараз більш екологічними вважаються стакани з картону. На них наноситься полімерний шар, що дає опір воді і високих температур. Як бачите, варіантів одноразового посуду дуже багато. Розгляньте їх в інтернет-магазині Buromax вже зараз.

Кольорові набори настільні з пластика Як правильно зберігати документи в офісі
[alert text]