0800 213 122 Безкоштовно по Україні
044 585 51 22 067 384 56 89 050 353 81 30 Viber Telegram info@buromax.kiev.ua
Малокитаївська 29
Київ Карта проїзду
Працюємо по буднях 900-1800

Як правильно зберігати документи в офісі

У перший день роботи в офісі співробітник сідає за чистий стіл, асоціюється з новим початком, але вже через деякий час на ньому не залишається вільного місця. Це означає, що настав час розібратися в оптимальній організації робочого простору, а також навчитися правильно зберігати документи в офісі, щоб подібних завалів паперів в майбутньому не виникало.

Базовий принцип зберігання документації в офісі

Використання звичайних картонних папок з картону - це найпростіший і традиційний спосіб зберігати архівні документи, а також папери, які повинні бути під рукою. В обкладинку на зав'язках поміщається кілька сотень листів. Додатковий вміст можна скріпити, щоб швидше знаходити при запиті, а саму папку варто підписати, так відразу буде зрозуміло, що в ній зберігається.

Виробник Buromax відзначає великий попит на папки-реєстратори . Вони мають вигляд з'єднаних за допомогою спеціального кріплення щільних картонних листів. Це місткий бокс, який можна покласти і поставити вертикально. Реєстратор має осередок для підпису, тому значно полегшує пошук документа.

Как правильно хранить документы в офисе буро

Оптимальний розподіл офісної документації по різних папках - це не єдиний крок до правильного зберігання важливих паперів. Організованість робочого простору має на увазі дотримання наступних правил:

  • окреме зберігання регулярно використовуваних і старих документів;
  • розробка персональної технології розподілу документації на робочому місці кожним співробітником;
  • наявність запасних папок-реєстраторів, всіляких архиваторов і боксів.

Для зручності можна виділити папки відрізняються кольорів під проекти різного спрямування. Вибрати кольорові органайзери для правильного зберігання документів можна в інтернет-магазині Buromax.

Корисні поради для офісних співробітників

Після покупки папок для правильного зберігання документів в офісі час задуматися про організацію простору біля співробітників. Необхідно вибудувати систему, кожен учасник якої буде дотримуватися таких правил:

  • папери з довідковими даними зберігати на відстані витягнутої руки;
  • сортувати документи за єдиним принципом - тем або категорій, по роках або алфавітом;
  • регулярно відправляти неактуальні акти і договори в архів;
  • створити запас боксів на кілька місяців;
  • заповнювати ящики папками тільки на 75%, щоб було легше знаходити потрібні листи;
  • роз'єднати за різними стопками звіти по поточним і закритим проектам;
  • використовувати колірні мітки для підвищення ефективності діловодства;
  • застосовувати ярлики при необхідності;
  • залишати свіжі документи на видному місці.

Правильне зберігання офісних документів не позбавляє від періодичної ревізії. Згодом робітники акти втрачають актуальність, тому їх слід переносити в архів. Це потрібно робити в обов'язковому порядку, щоб звільняти стіл від складу зайвих паперів. Купуйте папки-реєстратори в інтернет-магазині , щоб впорядкувати простір на столах офісу за мінімальною ціною.

Як з'явився одноразовий посуд Класифікація побутової хімії
[alert text]