0800 213 122 Безкоштовно по Україні
044 585 51 22 067 384 56 89 050 353 81 30 Viber Telegram info@buromax.kiev.ua
Малокитаївська 29
Київ Карта проїзду
Працюємо по буднях 900-1800

Наповнимо офіс разом з Buromax

Часом завдання, які ставляться перед співробітниками офісів, учнями шкіл та вищих навчальних закладів, а також домогосподарками збігаються, якщо йдеться про купівлю якісних канцтоварів. Впоратися з поставленим завданням і не розчаруватися готовий допомогти український бренд Buromax. Він випускає продукцію, офіційним дилером якої є монобрендовий магазин.

На цьому сайті українських споживачів чекає великий вибір приладдя для дому, навчання та роботи. Товари виготовляються на заводах у кількох країнах. Компанія слідкує за тенденціями та відгуками споживачів, тому на прилавках регулярно з'являються новинки.

Наповнимо офіс разом з Buromax-1

Сотні різних канцелярських товарів створені, щоб виконувати своє пряме призначення у школі, університеті, офісі та вдома. Купівля прямого постачальника – це відмінна можливість надійно та швидко впоратися з наповненням офісної канцелярії, при цьому з мінімальними витратами.

Великий вибір канцтоварів від Buromax

Український виробник випускає канцтовари, офісне приладдя, розхідники та господарські товари, якими хочеться користуватися.Ручки чудово пишуть, біндери не ламаються після місяців використання, а папір ідеально підходить для друку документації та фотографій. Бренд дотримується стандартів екологічності, високої якості та безпеки, тому в будинки та офіси українців потрапляють довговічне та функціональне приладдя.

Розділи продукції в монобрендовому магазині Buromax зручно структуровані. На покупців чекає великий вибір товарів у таких розділах:

  • Папір – планінги, щоденники, паперові блоки, календарі, факс-папір, книги обліку, цінники, фотопапір для принтера;
  • Для офісу – кошики для паперів, скоби для степлера, гумки, зволожувачі для пальців, лупи, точила, бокси для зберігання листів та настільні підставки для приладдя, що пишуть та дрібниць, гумки для грошей, батарейки, степлери;
  • Папки та архіви – роздільники, реєстратори, на блискавці, з файлами, картонні, швидкозшивачі, архівні бокси, куточки, візитниці, портфелі, тубуси, підвісні системи архівації;
  • Для презентацій – фліпчарти, дошки для крейди, кліпборди, інформаційні стійки, бейджі;
  • Шкільні та художні товари – ручки, маркери, олівці, підставки, точилки, ластики;
  • Для листа – різнокольорові чорнила та стрижні, ручки, олівці, маркери;
  • Господарські товари – інвентар для прибирання, миючі засоби, одноразові прилади, госпвитратники.

Наповнимо офіс разом з Buromax-2

Постійним клієнтам варто звернути увагу на знижки, які можна зловити у будь-якій категорії запропонованих товарів.

Витратні матеріали від Buromax

Контролювати витрати паперу, папок, аксесуарів для письма, фліпчартів дуже просто, а ось витратники вимагають більшої уваги до себе. Buromax випускає такі категорії затребуваних витратних матеріалів:

Забудьте про багатогодинний пошук конкретної офісної приналежності, адже вона є в арсеналі бренду Buromax.

Суперкар із олівців Історія графітового олівця
[alert text]
Шановні відвідувачі!

На сайті ведуться технічні роботи та можуть спостерігатися проблеми з оформленням замовлення. У робочий час магазину замовлення можна зробити по телефону або через зручний для вас месенджер. Дякую за розуміння!