0800 213 122 Безкоштовно по Україні
044 585 51 22 067 384 56 89 050 353 81 30 Viber Telegram info@buromax.kiev.ua
Малокитаївська 29
Київ Карта проїзду
Працюємо по буднях 900-1800

Суперкар із олівців

Кілька років тому всі обговорювали дивовижний виріб Херба Вільямса, який створив із кольорових олівців Ferrari. Знімки цього винахід демонструють велич роботи майстра, тому що суперкар виглядає справді шедеврально, а матеріали для його виготовлення доводять, що звичайних канцтоварів достатньо, щоб творити.

Напевно, перед реалізацією подібної ідеї Херб Вільямс у дитячі роки розвивав свою фантазію та моторику за допомогою наборів для творчості та підручних матеріалів. Будь-який покупець магазину Buromax може подбати про розвиток своїх дітей, купити олівці та разом з ними майструвати дивовижні вироби.

Найпростіші ідеї виробів з олівців

Напередодні новорічних свят саме час зробити листівку з незвичайною ялинкою. Для її реалізації знадобиться кольоровий картон для основи, клей, а також шість олівців відрізків різної довжини. Алгоритм дій дуже простий:

  • Візьміть аркуш картону та зробіть його ідеальним фоном для майбутньої листівки;
  • Викладіть дерев'яні брусочки у формі ялинки, зафіксуйте їх на поверхні клеєм;
  • Використовуйте паєтки, блискітки та наклейки, щоб прикрасити дерево;
  • Напишіть на звороті вітання після висихання декору.

Суперкар из карандашей

Якщо у вашому фотоальбомі лежать фотографії, які хочеться поставити в рамку, чому б не зробити її власноруч? Для цього потрібно підготувати невеликі обрізки списаних олівців. Їх слід заточити для більш естетичного вигляду, при цьому не варто обмежуватися одним кольором. Прикрасити можна як дерев'яну рамку, так і заготовку, вирізану попередньо з картону.

Декор з обрізків олівця розміщується по краях, утворюючи об'ємний контур. За допомогою клею олівці фіксуються на картонній основі. Після висихання залишається вставити знімок усередину конструкції, щоб ще раз насолодитися приємним життєвим моментом.

Яскрава та оригінальна ваза

Олівці підходять не тільки для дитячої творчості, за їх допомогою будь-який дорослий може реалізувати ідею, яка чудово виглядатиме і нагадуватиме шедевр мистецтва. Для вази слід підготувати ємність, в яку наливатиметься вода для зберігання кольорів. Це може бути банка, склянка, невеликий вазон із гладкими стінками.

До поверхні ємності можна приклеювати як обрізки олівців, так і попередньо нарізані з шестикутники від письмового приладдя. Заготовки обов'язково обточуються до ідеальної гладкості та приклеюються на суху поверхню із зовнішнього боку. Звичайно, процес може зайняти чимало часу, але обов'язково подарує приголомшливий результат. Декор, що вийшов, можна використовувати для рослин, скріпок, гумок, скотчу, біндерів та інших дрібниць.

Почніть робити вироби з олівців, щоб пізніше створити геніальну роботу, яку обговорюватимуть в інтернеті. Під час творчого процесу ви навчитеся розслаблятися, творити, фантазувати та досягати намічених цілей.

Як вибрати та зберігати фотопапір для принтера? Наповнимо офіс разом з Buromax
[alert text]
Шановні відвідувачі!

На сайті ведуться технічні роботи та можуть спостерігатися проблеми з оформленням замовлення. У робочий час магазину замовлення можна зробити по телефону або через зручний для вас месенджер. Дякую за розуміння!