0800 213 122 Безкоштовно по Україні
044 585 51 22 067 384 56 89 050 353 81 30 Viber Telegram info@buromax.kiev.ua
Малокитаївська 29
Київ Карта проїзду
Працюємо по буднях 900-1800

Як вибрати та зберігати фотопапір для принтера?

Фотопапір використовується для відтворення знімків з 1841 року. Вона є ідеальним паперовим матеріалом для друку електронних фотографій, а також візиток, постерів, листівок та календарів невеликого формату.

Універсальний фотопапір Buromax – це найкраще рішення для промислового та домашнього використання. Вона узгоджується з більшістю моделей сучасних принтерів. Для отримання ідеально надрукованих кадрів важливо подбати про фабричні картриджі для пристроїв, що експлуатуються.

За фотоматеріалами відмінної якості полюють не лише фотографи, а й звичайні люди. Ідеальна передача кольору в комбінації з чіткістю друку і оптимальним показником зернистості стає мотивом виставити фотографію в рамці на полиці. Коректно підібраний фотопапір – один з факторів, що впливає на результат друкування. У цьому огляді ви дізнаєтесь, як підібрати та зберігати витратні матеріали для принтера.

Правила вибору фотопаперу для друку

Якісні знімки, які не зблякнуть з часом, вдасться отримати виключно при правильному підборі фотопаперу. Пропонуємо розглянути фактори, які слід врахувати в процесі підбору витратного матеріалу для принтера:

  • Щільність паперу. На відміну від звичайних офісних листів А4 із щільністю 80 г/кв.м, у фотопаперу цей показник мінімум вдвічі більший;
  • Роздільна здатність друку. Для отримання соковитих, яскравих фотографій з максимальним промальовуванням деталей краще використовувати листи з показником 5760 dpi. Бюджетні варіанти не можуть похвалитися роздільною здатністю більше 2880 пікселів на дюйм;
  • Как выбрать и хранить фотобумагу для принтера

  • Формат – найчастіше купується фотопапір у форматі А4. Для комерційного використання випускаються листи як А3, так і А10 для друку великих плакатів та маленьких візиток;
  • Кількість в упаковці. Невеликий упаковки до 25 штук надовго вистачить людині, яка рідко друкує. При використанні для комерції слід придбати великі комплекти для запасу.

Фотопапір для принтера ще відрізняється покриттям, яке теж варто врахувати при вивченні асортименту в каталозі Buromax:

  • Глянцевий фотопапір – ефект досягається через полімерний верхній шар, який ідеально підходить як основа для друкування високодеталізованих картинок;
  • Матовий фотопапір – більш контрастний і стійкий до виникнення подряпин матеріал. Його краще застосовувати, коли заплановано ламінацію або хочеться зберігати сімейне фото у рамці;
  • Сатиновий фотопапір – має характерну матову фактуру та легкий блиск;
  • Суперглянцевий фотопапір робить візуально професійними знімки, зроблені в домашніх умовах.

Для зберігання фотопаперу можна використовувати спеціальний органайзер або виділити відділення у тумбочці. Важливо, щоб у приміщенні був оптимальний мікроклімат та була відсутня підвищена вологість.

Тепер ви знаєте, на які фактори варто орієнтуватися при виборі фотопаперу, тому зможете швидко відшукати найкраще рішення для свого принтера в монобрендовому магазині Buromax.

Історія гумки для грошей та способи її застосування Суперкар із олівців
[alert text]
Шановні відвідувачі!

На сайті ведуться технічні роботи та можуть спостерігатися проблеми з оформленням замовлення. У робочий час магазину замовлення можна зробити по телефону або через зручний для вас месенджер. Дякую за розуміння!