0800 213 122 Безкоштовно по Україні
044 585 51 22 067 384 56 89 050 353 81 30 Viber Telegram info@buromax.kiev.ua
Малокитаївська 29
Київ Карта проїзду
Працюємо по буднях 900-1800

Класифікація побутової хімії

Кожен з нас щодня використовує засоби побутової хімії і навіть не замислюється про це. Кремоподібні, пастоподібні, порошкоподібні і рідкі склади регулярно допомагають справлятися з накипом, гаром, іржею, в'їдаються плямами і іншими забрудненнями. В інтернет-магазині Buromax всі ці речовини можна придбати за доступною ціною, але спочатку варто розібратися з кількома класифікаціями побутової хімії . Продукцію цієї категорії умовно вдається розділити на три групи:

  • професійна;
  • миюча;
  • пральна.

Професійні хімічні речовини активно використовуються працівниками клінінгу. Вони мають жорсткий склад, застосування якого має передбачає використання захисних аксесуарів. Товари цієї групи ефективно справляються з очищенням стоків, труб, а також об'єктів санвузлів. До них звертаються, якщо суміші для мас-маркету вже не справляються з поставленим завданням.

Миюча побутова хімія - це кошти у вигляді рідин, гелів і порошків для очищення посуду, меблів, підлоги і інших поверхонь. Порошкоподібні препарати містять в складі абразивні частинки, тому з ними слід дбайливо поводитися.

Классификация бытовой химии буро

Назва пральної побутової хімії говорить сама за себе. До неї зараховуються порошки для автоматичного і ручного прання, пом'якшувач для білизни, відбілювачі та інші найменування, необхідні для відпирання плям з тканин. Головною вимогою до пральної продукції є безпечний для шкіри і тіла склад.

Альтернативна класифікація побутової хімії

В інтернет-магазині Buromax представлені багато категорій побутової хімії від українського виробника. Товари мають ефективний склад і доступну ціну. Їх можна купити оптом і в роздріб для вирішення побутових і офісних завдань в будь-яких масштабах.

Якщо в процесі вибору ви плутаєтеся і не можете прийняти остаточне рішення, розглядаючи десятки схожих артикулів, рекомендуємо спростити завдання. Професіонали радять орієнтуватися на наступні фактори:

  • тип забруднення;
  • особливості поверхні, яка підлягає обробці;
  • допустимість застосування засобу з агресивними компонентами в складі.

Розуміння цих ознак значно прискорює процес підбору правильної побутової хімії. В цей же час можна попросити допомогу менеджерів, щоб гарантовано знайти продукт, який влаштовує за всіма параметрами.

Де купити якісну побутову хімію

Різні класифікації побутової хімії дозволяють краще розуміти потреби і знаходити потрібні продукти. На сайті Buromax клієнти з різних куточків України можуть скористатися зручним меню. Воно складене інтуїтивно зрозумілим чином, тому не викликає ніяких питань.

Замовити склади для чищення санвузлів, кухонь, душових кабін, коридорів та інших об'єктів дуже просто. Зі складом, особливостями і ціною кошти можна ознайомитися на сайті. Один дзвінок до менеджерів дозволить отримати індивідуальну знижку, а також дізнатися про умови оформлення оптової купівлі. Побутова хімія від українського бренду - кращий вибір для будинків і офісів!

Як правильно зберігати документи в офісі 10 цікавих фактів про канцтовари, які ви не знали
[alert text]