0800 213 122 Безкоштовно по Україні
044 585 51 22 067 384 56 89 050 353 81 30 Viber Telegram info@buromax.kiev.ua
Малокитаївська 29
Київ Карта проїзду
Працюємо по буднях 900-1800

Кольорові набори настільні з пластика

Якщо вашого робочого столу не вистачає яскравого штриха, купіть кольоровий настільний набір з пластика. Завдяки йому ви зберете всі ручки, гумки, Дестеплер і інші офісні дрібниці в одному місці. Функціональний пристрій ідеально підходить для розміщення активно використовуваних інструментів.

Організація простору на столі - це кропіткий процес, а кольоровий пластиковий набір має не тільки функціональне, а й естетичне призначення. З його допомогою можна піднімати собі настрій в саму сіру погоду, а також надихатися на серйозні звершення по роботі.

Пластикові набори для ергономічної организації простору

Головне призначення настільних приладів із пластику - зберігання письмового приладдя , паперових блоків і канцелярських дрібниць. Це засіб організації простору, яке не тільки розвантажує стіл, а й стає гармонійним інтер'єрних доповненням.

Пластикові настільні прилади виготовляються у великій кількості колірних варіацій. Це повноцінні скарбниці для любителів канцтоварів та офісних працівників, які регулярно користуються тими чи іншими аксесуарами. В каталозі бренду Buromax українські покупці знайдуть безліч кольорів і дизайнів, що відрізняються стилістичним напрямом. Яскравий акцент в один момент стане родзинкою оформлення робочого простору, але також можна придбати чорну або сіру підставку, щоб наповнити її ручками з барвистим корпусом.

Цветные наборы настольные из пластика

Кольорові набори з пластика мають довгий термін служби. Використовувана для виробництва офісних пристосувань сировина пройшло чимало випробувань на міцність, а всі етапи технологічного процесу продовжують контролюватися.

Різновиди кольорових настільних приладів із пластику

У цій категорії виробник Buromax випускає стильні і зручні підставки, які вдасться використовувати для наступних цілей:

  • зберігання візиток - носії інформації завжди на видному місці, їх відразу можна дати клієнтам, щоб запам'ятатися і зацікавити;
  • розміщення одиночних стікерів і паперових блоків для нотаток - невеликі паперові вироби під рукою, в будь-який момент можна записати важливі дані або контакти, а також розмістити перед очима;
  • органайзер для письмового приладдя - найчастіше має витягнуту форму склянки, ширина залежить від моделі;
  • прилад з декількома відсіками універсального призначення - в ньому можна зберігати стікери, ручки, лінійки, степлери, олівці та інші приналежності.

Останній варіант - це найкращий подарунок колезі, так як він зможе навести порядок на робочому столі і прикрасити його пластиковим приладом улюбленого кольору. Настільні органайзери з пластика вже не перший рік підкорюють споживачів ергономічними формами і стильним візуальним виглядом. Купити такі прилади без наповнення можна в монобрендовому магазині виробника.

Застосування фліпчарта в офісі, школі і вдома Як з'явився одноразовий посуд
[alert text]
Шановні відвідувачі!

На сайті ведуться технічні роботи та можуть спостерігатися проблеми з оформленням замовлення. У робочий час магазину замовлення можна зробити по телефону або через зручний для вас месенджер. Дякую за розуміння!