0800 213 122 Безкоштовно по Україні
044 585 51 22 067 384 56 89 050 353 81 30 Viber Telegram info@buromax.kiev.ua
Малокитаївська 29
Київ Карта проїзду
Працюємо по буднях 900-1800

Застосування фліпчарта в офісі, школі і вдома

Фліпчарт - це компактна, зручна і функціональна дошка, на якій фіксується паперове полотно . Вона активно використовується в офісі, школі і вдома, так як є ідеальним засобом для проведення ділових нарад, наукових виступів і фіксації побутових заміток. Фліпчарт може мати різні конструкції, але завжди дошка для даних буде об'єднана з ніжками - треногою або стійкою з рухомими колесами. Його зручно переміщати в умовах багатоповерхових установ, транспортування в автомобілі для виїзного заходу теж не викликає складнощів.

Переваги магнітно-маркерної дошки для офісу і вдома

В інтернет-магазині фліпчарт розміщується в категорії офісного обладнання , тому багато споживачів звикли вважати пристрій чимось виключно діловим і невживаним для побутових завдань. Насправді, застосовувати магнітно-маркерні дошки можна в різних місцях. Їй знайдеться місце в університетах, школах, дитячих садках, розважальних центрах та центрах для розвитку. Не варто проходити і повз побуту, фліпчарт можна поставити в кімнаті, щоб використовувати для нотаток, нагадувань і приємних послань членам сім'ї. На ньому зручно планувати, фантазувати і працювати в будь-яких умовах.

Універсальний фліпчарт - це корисний інструмент з масою достоїнств:

  • невелика вага;
  • компактний формат;
  • великий асортимент поєднуваних інструментів, що пишуть;
  • зручна конструкція для людей будь-якого віку.

Применение флипчарта в офисе, школе и дома буро1

На фліпчартів можна пояснити будь-яку тему незалежно від віку слухачів. Маленьким дітям, студентам, а також літнім людей набагато цікавіше слухати виступ, яке супроводжується картинками або логічними схемами.

Особливості експлуатації фліпчартів в будь-якому місці

Фліпчарти випускаються в достатку несхожих один на одного моделей. Вони можуть бути пересувними, стаціонарними, немагнітними, магнітними, сухостираємими і маркерними виробами. Має значення і розмір поверхні, так як перед великою аудиторією краще виступати з більш громіздким інструментом. Маленькі фліпчарти не застосовуються в просторих аудиторіях, тому що інформацію на них просто не буде видно.

Для дощок з папером потрібно регулярна закупівля розхідники . Українським споживачам не потрібно самостійно підбирати формати і щось вигадувати, адже паперові листи продаються в спеціальних блокнотах, а деякі артикули припускають наявність розлиновки. Папір закріплюється за допомогою невеликих кліпс, магнітів або аксесуарів іншого плану.

Застосування фліпчарта вдома, в освітньому закладі та офісному приміщенні дозволяє забути про попередню підготовку плакатів до виступу і вести живу розмову з публікою. Технологічний прогрес приніс нам чимало корисних винаходів, і фліпчарт належить до їх числа. Підібрати підходящу модель за доступною ціною можна в інтернет-магазині Buromax . Тут ви знайдете і інші пристосування, які спростять навчання, а також ведення побуту і робочих справ.

Як вибрати якісні фломастери Кольорові набори настільні з пластика
[alert text]