0800 213 122 Безкоштовно по Україні
044 585 51 22 067 384 56 89 050 353 81 30 Viber Telegram info@buromax.kiev.ua
Малокитаївська 29
Київ Карта проїзду
Працюємо по буднях 900-1800

Як вибрати канцелярський ніж і що з ним робити?

При роботі з папером стануть в нагоді не тільки письмове приладдя, клей і скріпки, але і канцелярський ніж. Це практичний і зручний аксесуар. Найчастіше він має корпус з пластика, в нього одягається механізм висунення гострого змінного леза. За допомогою канцелярського ножа можна рівно розкривати конверти і посилки, а також виконувати надрізи на цупкому картоні при роботі з виробами.

  • Акуратно обрізати полотно шпалер, зменшити розмір пластини з пінопласту або вирізати квіти з ідеально рівними краями можна з використанням звичайного канцелярського ножа. Іншим інструментом вирішити всі згадані завдання не вдасться, так як для кожної мети доведеться підбирати окремі різальні інструменти. Один канцелярський ніж замінює десятки аналогів;
  • Згодом експлуатації лезо стає більш тупим, але при цьому його не потрібно заточувати. На лезі канцелярського ножа передбачені мітки, розташовані на рівній відстані один від одного. Використаний фрагмент обламується, після чого до виробу повертається колишня функціональність;
  • Безпека застосування. У звичайного ножа є довге лезо, яке неможливо нікуди заховати, а з кравцями ножицями не завжди вдається акуратно звертатися. Якщо говорити про канцелярському ножі, то досить висунути лезо на невелику довжину, щоб з необхідною точністю виконати задуману дію. Різальна пластина надійно закріплена, тому не ризикує випасти і нанести травму.

Всі ці переваги - відмінний привід купити канцелярський ніж, але для початку слід дізнатися, за якими критеріями проводиться вибір офісної приналежності.

Как выбрать канцелярский нож и что с ним делать

Який ніж краще вибрати для використання

Лезо всіх канцелярських ножів підлягає регулярній заміні, але існують особливості, які властиві лише певною моделлю. Так, не всі вироби забезпечені механізмом блокування, який гарантує додатковий захист при використанні інструменту. Розглянути варто і інші критерії вибору:

  • якість леза - визначає можливість рівно і швидко розрізати матеріал;
  • особливості конструкції - впливають на ергономіку моделі, а також зручність її використання;
  • міцність механізму фіксації - надійне з'єднання гарантує відсутність ризиків порізатися.

Після покупки канцелярський ніж слід використовувати замість ножиць і звичайних ножів. Компактний і гострий помічник добре справляється зі своїми завданнями. Для його зберігання можна придбати підставку, а різати папір або картон зручно на спеціальних самовідновлюються килимках з лініюванням.

Не варто відкладати покупку канцелярського ножа, адже його експлуатаційні якості вдасться оцінити з першого застосування. Забудьте про криві зрізах і первинних конвертах, такого з вами більше не трапиться!

Нестандартні способи застосування канцтоварів 10 предметов, без которых не обойтись студенту
[alert text]