0800 213 122 Безкоштовно по Україні
044 585 51 22 067 384 56 89 050 353 81 30 Viber Telegram info@buromax.kiev.ua
Малокитаївська 29
Київ Карта проїзду
Працюємо по буднях 900-1800

Нестандартні способи застосування канцтоварів

Багато людей звикли, що у кожного канцелярського товару є одне або два конкретних призначення. Насправді щіпка фантазії призводить до появи ідей, які не тільки звучать цікаво, а й приносять відчутну користь в побуті. Це прості способи інакше поглянути на канцтовари, а їх виконання під силу кожній людині.

Універсальний скотч

Клейка стрічка - це витратний матеріал, який випускається в розмаїтті форматів, і завжди під рукою. З його допомогою можна підклеїти книги, зошити, а також здійснити щось більше:

  • використовувати як альтернативу валика для одягу - невеликої кількості скотча буде досить для позбавлення від забруднень і пуху;
  • очистити клавіатуру від сміття і піску, які щодня накопичуються між клавішами;
  • захистити інформацію від впливу вологи - сторінку блокнота з важливими контактами можна обклеїти стрічкою і забути про втрату даних.

Також скотч може виручити в ситуаціях, коли під рукою немає голки і нитки або ж щільного бинта для надійної фіксації.

Нестандартные способы применения канцтоваров

Нове призначення канцелярського зажиму

Біндер - це невеликий аксесуар, який призначається для скріплення аркушів, але багато користувачів ПК вже знайшли йому нове застосування. Вони використовують затиск для фіксації кабелів, які не використовуються, або ж для зберігання зарядок під рукою. В останньому випадку виручають різнокольорові затискачі, завдяки яким складно переплутати провід від телефону або планшета.

Також біндер стає відмінною компактною підставкою під смартфони. З двох елементів створюється конструкція, що забезпечує стійкість гаджета. В результаті телефон можна поставити на стіл і насолоджуватися веселими відеороликами або улюбленим серіалом без рук.

Яскраве життя звичайних канцелярських скріпок

Скріпка - ще одна популярна дрібниця для скріплення паперових аркушів звітів, рефератів, доповідей. Але якщо відійти від серйозних завдань, знайдеться маса способів експлуатувати зігнутий відрізок дроту іншими способами. Вона послужить:

  • кріпленням для новорічних іграшок на ялинці і милих листівок на стіні;
  • подавателем батарейок з корпусів, з якими складно впоратися одними руками;
  • медіатором при грі на струнних інструментах;
  • шпилькою для волосся;
  • помічником при зламаному замку на одязі, взутті або сумці;
  • засувкою клітки з домашньою твариною;
  • фіксатором відкритих пакетів з крупами або приправами.

Це лише невеликий список того, у що перетворюється звичайна скріпка в умілих руках.

Міні-колонка з підручних засобів

Для реалізації цієї ідеї знадобиться звичайний паперовий стаканчик, який знайдеться в будь-якому офісі, а також навушники. Якщо ви не хочете слухати музику ізольовано, але при цьому хочете зберегти розкішне звучання, просто візьміть одноразовий стакан . На дні ємності слід зробити невеличкий отвір, щоб вставити в нього навушник, після чого можна насолоджуватися винаходом.

Купуйте якісні канцтовари Buromax , і знаходите власні способи їх ефективного використання. Пам'ятайте, все у вас під рукою, залишилося лише трохи поміркувати!

Підставка під настільні дрібниці Як вибрати канцелярський ніж і що з ним робити?
[alert text]
Шановні відвідувачі!

На сайті ведуться технічні роботи та можуть спостерігатися проблеми з оформленням замовлення. У робочий час магазину замовлення можна зробити по телефону або через зручний для вас месенджер. Дякую за розуміння!