0800 213 122 Безкоштовно по Україні
044 585 51 22 067 384 56 89 050 353 81 30 Viber Telegram info@buromax.kiev.ua
Малокитаївська 29
Київ Карта проїзду
Працюємо по буднях 900-1800

10 предметов, без которых не обойтись студенту

Навчання в коледжі чи університеті - це важливий етап в житті будь-якої людини. Після закінчення вступної кампанії, коли вже відомі результати, залишається лише підготуватися до навчального процесу. Для цього потрібно купити необхідні канцтовари і інші приналежності, без яких важко уявити студентську життєдіяльність. У монобрендовому магазині Buromax покупці з різних куточків України знайдуть все необхідне для виконання поставленого завдання.

Зошити

Освітній процес в університетах складається з лекцій та практичних занять. Для запису нової інформації по темі знадобляться зошити на 48 і 96 аркушів. З аналогічною метою можна купити більш зручні блокноти від Buromax з великою кількістю сторінок.

10 предметов без которых не-1

Ручки

Незамінна в будь-якій галузі друкарська приналежність стане в нагоді і студентам. Вона підбирається в залежності від уподобань. Вести конспект можна кульковими, гелевими і олійними ручками будь-яких кольорів, так як строгі вимоги до запису інформації відсутні.

10 предметов без которых не-2

Маркери

Маркери, які виділяють пастельними і яскравими кольорами, стануть в нагоді не тільки для творчості, а й для виділення ключових фраз в конспектах. Фарба не просочується крізь листи блокнотів, а також папір, на якій роздрукований важливий матеріал з досліджуваної теми.

Олівці

Найпростіший і практичний спосіб залишити важливу позначку в зошиті полягає в використанні олівця . Залишені графітовим стрижнем сліди можна стерти в будь-який момент, щоб знову отримати чисту сторінку. А ще за допомогою олівців різної товщини можна створювати схеми і креслення різної складності.

10 предметов без которых не-3

Папір А4

Великий запас аркушів А4 знадобиться студенту будь-якого курсу. На окремих аркушах можна малювати, виконувати чорнові роботи, а також креслення для здачі викладачеві. Папір А4 стане в нагоді і для друку звітів до лабораторних робіт, рефератів, доповідей, курсових і дипломних робіт.

Файли

Акуратно транспортувати звіти неможливо без файлів . Популярний витратний матеріал захищає листи з важливими даними від пошкоджень цілісності і появи найменших вм'ятин.

10 предметов без которых не-3

Папки

Зберігати роздруковані конспекти і заповнені звіти можна в окремій тумбочці шафки, але більш раціональним рішенням стане покупка окремої папки-органайзера. Кілька систем архівації допоможуть упорядкувати всі матеріали, накопичені за час навчання.

Степлери

Для скріплення двох або трьох листів звітів з практичних робіт, як правило, використовуються скоби. Для їх фіксації на папері потрібен якісний степлер .

Дошка для маркера і крейди

Мало хто купує маркерну дошку для студента, але по факту це найкраще рішення для зацікавленого в навчанні людини. На дошці можна залишати роздуми, які перетворяться в функціональний проект.

10 предметов без которых не-4

Рюкзаки

Книжки, зошити, ручки та допоміжні пристрої, студентам найзручніше носити в рюкзаках. Правила вибору цього предмета нічим не відрізняються від рекомендацій для школярів.

Всі запропоновані товари ви знайдете в каталозі інтернет-магазині Buromax . Купуйте їх для індивідуального користування, а також оформляйте оптові замовлення на спеціальних умовах.

Як вибрати канцелярський ніж і що з ним робити? Збираємо свій сервіз - одноразовий посуд
[alert text]
Шановні відвідувачі!

На сайті ведуться технічні роботи та можуть спостерігатися проблеми з оформленням замовлення. У робочий час магазину замовлення можна зробити по телефону або через зручний для вас месенджер. Дякую за розуміння!