0800 213 122 Безкоштовно по Україні
044 585 51 22 067 384 56 89 050 353 81 30 Viber Telegram info@buromax.kiev.ua
Малокитаївська 29
Київ Карта проїзду
Працюємо по буднях 900-1800

Збираємо свій сервіз - одноразовий посуд

Ви хочете заощадити час і витратити його на важливі завдання або просто не бажаєте возитися з брудним посудом? Використовуйте замість неї одноразові стакани, столові прибори і тарілки. Виробник Buromax випускає кухонне начиння з екологічно безпечних матеріалів, при цьому вона стильно виглядає, а при вмілому поєднанні предметів різних типів виглядає як справжній сервіз. До того ж, вироби одноразового застосування славляться компактністю, міцністю і зручністю, за що їх і цінують.

Доступний одноразовий посуд з десятками переваг

Багато з нас бачили пластикові та паперові стаканчики, які видають в кав'ярнях, але це не єдині представники категорії одноразового посуду. Зараз можна купити будь-який столовий прилад, який потім не доведеться очищати від залишків свіжої або засохлої їжі. Пам'ятайте, час для прибирання можна витратити набагато раціональніше, щоб досягти набагато більшої кількості кар'єрних вершин.

Одноразовий посуд - це різноманітність виробів, застосування яких дозволено в харчовій промисловості. Як правило, тарілки , вилки, ложки і стаканчики роблять із поліпропілену, полістиролу або дерева. Далеко не кожен матеріал підходить для контакту з гарячими продуктами, тому на вироби є значки з обмеженнями.

Собираем свой сервиз одноразовая посуда

Найкращі гідності одноразового посуду відчуваються в процесі збирання. Використані предмети не потрібно мити, досить скласти їх в сміттєві пакети і утилізувати згідно з правилами, а до цього можна насолоджуватися улюбленими напоями та стравами в приємній компанії без турбот.

Одноразовий сервіс: кращий вибір для побуту і офісу

Одноразовий посуд - це справжня знахідка, якої немає альтернативи на сьогодні. Прилади, стакани і тарілки - це група товарів, що володіють такими перевагами перед звичайним керамічним кухонним начинням:

  • не потребує миття після використання;
  • легко транспортується;
  • під час зберігання не займає багато простору;
  • швидко утилізується без зайвих турбот;
  • не може завдати травми і розбитися на осколки;
  • випускається в різних колірних рішеннях;
  • поставляється в упаковці, яка розкривається виключно перед безпосередньою експлуатацією;
  • виробляється з сировини, яка пройшла контроль на безпеку і гіпоалергенність.

Одноразовий посуд із дерева і пластика легко справляється з температурними навантаженнями, при цьому гарячі страви анітрохи не втрачають в смаку. Все ж окріп потрібно наливати з обережністю, щоб не обпекти пальці через високу температуру.

Одноразовий посуд має доступну ціну, тому кожен споживач може зібрати кілька сервізів на всі випадки життя. Зверніть увагу, що оформлення оптового замовлення дає значну знижку. Радимо укласти цей вид угоди при закупівлі господарських товарів і офісних канцтоварів для великих і маленьких компаній. Ви зможете більше не переживати про цілісність посуду, адже вона ніколи не розіб'ється!

10 предметов, без которых не обойтись студенту Як вигідно забезпечити офіс папером?
[alert text]
Шановні відвідувачі!

На сайті ведуться технічні роботи та можуть спостерігатися проблеми з оформленням замовлення. У робочий час магазину замовлення можна зробити по телефону або через зручний для вас месенджер. Дякую за розуміння!