0800 213 122 Безкоштовно по Україні
044 585 51 22 067 384 56 89 050 353 81 30 Viber Telegram info@buromax.kiev.ua
Малокитаївська 29
Київ Карта проїзду
Працюємо по буднях 900-1800

Як прикрасити будинок за допомогою канцтоварів?

Щоденне використання канцтоварів Buromax може і не наштовхувати нас на думку, що з їх допомогою легко прикрасити офіс чи будинок до свят. Звичайно, такі вироби складно порівняти з фабричними, але якщо докласти деяких зусиль, вони цілком стануть гідним декором. Прикрасити будинок за допомогою канцтоварів можна до дня народження або з метою привітати члена сім'ї зі знаменною подією. Все ж таки найчастіше до подібних ідей люди вдаються перед новорічними святами, адже немає нічого цікавішого, ніж разом із сім'єю створювати сніжинки, гірлянди, дивовижні прикраси яскравих кольорів.

Как украсить дом с помощью канцтоваров

Прикраси із канцтоварів допомагають досягти бажаної святкової атмосфери. Разом із купленою в магазині мішурою та світлодіодними гірляндами вони занурюють в атмосферу затишку, тепла та чудес, яких так не вистачає у звичайні дні. Якщо ви не знаєте, як прикрасити будинок за допомогою канцтоварів, ми підготували для вас інструкції з найпростіших виробів, які створені привносити чари до будинку!

Паперова сніжинка з декором

Купуйте пачку офісного паперу А4, канцелярські ножиці, а також олівці, фарби та блискітки для прикраси в магазині Buromax, та приступайте до створення фігурки, знайомої всім з дитячих років. Сніжинку дуже просто вирізати з білого або кольорового паперу. Запасіться терпінням і починайте освіжати інструкцію до цього виробу у пам'яті:

  • Візьміть один лист А4 і виріжте на ньому коло бажаного діаметру - для цього можна взяти циркуль або обвести тарілку;
  • Складіть заготовку, що вийшла навпіл, максимальну кількість разів;
  • Намалюйте на паперовому шаблоні візерунок, який бажаєте отримати. Тут важливо підключити фантазію або змалювати орнамент, що сподобався, з картинки, знайденої в інтернеті;
  • Виріжте гострими канцелярськими ножицями намальований візерунок;
  • Розгорніть сніжинку до початкового формату на одну сторінку.

На цьому етапі можна приступати до вирізування нової сніжинки або ж прикрасити виріб, що вже вийшов. Сніжинку можна розфарбувати фарбами, олівцями, маркерами, а також приклеїти на неї блискітки, наклейки, інший декор.

Святкова гірлянда з канцтоварів

Якщо сніжинка видається вам надто банальною прикрасою, спробуйте змайструвати гірлянду. Подібний святковий декор ви навряд чи побачите десь, тому зможете виділитися та порадувати гостей. Для виготовлення гірлянди потрібні такі матеріали:

  • товсті нитки;
  • кольоровий та білий папір;
  • клей;
  • ножиці.

З аркушів паперу різних кольорів вирізаються смужки, які послідовно склеюються між собою. Також можна розбавити лаконічну композицію вирізаними з картону або паперу сніжинками, кружечками та будь-якими фігурками. Невеликі деталі легко підвісити на нитку та приєднати до паперової основи. Подібну гірлянду найчастіше роблять у близьких відтінках, але й різнобарвною вона чудово виглядатиме.

Покупайте канцтовары Buromax, чтобы решать учебные и рабочие задачи, а также творить, оформляя собственное жилище уникальными украшениями, которые привнесут тепло в сердца всех членов семьи.

Історія появи маркерів Гумки для грошей та документів
[alert text]