0800 213 122 Безкоштовно по Україні
044 585 51 22 067 384 56 89 050 353 81 30 Viber Telegram info@buromax.kiev.ua
Малокитаївська 29
Київ Карта проїзду
Працюємо по буднях 900-1800

Гумки для грошей та документів

Серед сотень дрібниць, які полегшують життя офісним та банківським працівникам, складно не звернути увагу на гумки для грошей та документів. Ними варто скористатися для полегшення деяких завдань. До того ж, при покупці в інтернет-магазині Buromax клієнтів чекає доступна ціна та вигідні умови доставки по всій країні.

Український бренд випускає високоякісні гумки для документації та грошей. Це міцні та еластичні аксесуари, за допомогою яких можна організовано зберігати грошові купюри, візитки, рекламні листівки та інші папери. Зазначений товар для офісу можна назвати універсальним, оскільки фахівці різних сфер активно використовують його для скріплення:

  • пластинок лікарських препаратів та упаковок ампул;
  • трикотажних виробів;
  • упаковок з харчовими товарами;
  • візиток, календарів та блокнотів;
  • ручок, олівців, фломастерів, іншого письмового приладдя.

Набір гумок стане в нагоді в кожному офісі, оскільки за допомогою невеликих виробів зручно зберігати та перевозити друковану продукцію невеликих типорозмірів. Виробники цього аксесуара випускають його в різноманітності кольорів і розмірних параметрів, так що зручне приладдя знайдете на будь-які потреби.

резинки для денег

Придивіться до офісних гумкок, банківському приладдю та іншим витратним матеріалам на нашому сайті. Ви маєте унікальну можливість вести діловодний процес разом із товарами від українського бренду.

Формування цін на банківські гумки

Ціна на такі офісні витратні матеріали як гумки для грошей формується з урахуванням кількох чинників. Пропонуємо ознайомитися з ними прямо зараз:

  • Діаметр – виробляються гумки з різною величиною цього параметра від 30 до 70 мм, але найкращим і найпопулярнішим варіантом є виріб з діаметром 60 мм;
  • Відсотковий вміст каучуку у складі – від 60 до 100%. Повністю виготовлені з еластомеру гумки мають велику ціну, але при цьому максимальні експлуатаційні показники. Інші варіанти коштують дешевше, але служать не так довго;
  • Товщина – товсті гумові кільця є міцнішими, тому їх варто обирати при скріпленні та упаковці об'ємних товарів/об'єктів;
  • Кількість в упаковці - фасування гумок для грошей йде за вагою від 50 г до 1 кг, підбирається в залежності від зручності замовника.

Виготовлені з натурального каучуку гумки хороші тим, що не завдають шкоди цілісності офісним витратним матеріалам. Вони дбайливо лягають на поверхню листів, не викликаючи заломів. З цієї причини гумки часто використовуються не тільки для зберігання пачок грошових номіналів, але й для креслень, інших важливих документів.

Гумки для грошей та документів – це витратний матеріал, якому знайдеться місце в кожному офісі разом з боксами для паперу, канцелярськими ножицями, архівними коробами та візитницями. Облаштуйте свій офіс згідно з сучасними нормативами та не забудьте про канцтовари, які наблизять успіх у обраній сфері.

Як прикрасити будинок за допомогою канцтоварів? Ще один спосіб застосування біндеру
[alert text]