0800 213 122 Безкоштовно по Україні
044 585 51 22 067 384 56 89 050 353 81 30 Viber Telegram info@buromax.kiev.ua
Малокитаївська 29
Київ Карта проїзду
Працюємо по буднях 900-1800

Як вибрати коркову дошку

Тільки активний ритм життя призводить до успіху, з цим навряд чи хтось сперечатиметься. Ділові люди щодня виконують заплановані робочі завдання і вирішують побутові питання. Їм не потрібно запам'ятовувати тонни інформації, так як всі нагадування і замітки можна зафіксувати на зручній коркової дошки.

Вибираємо коркову дошку

Презентаційна поверхню з основою з натуральної пробки дуба та інших порід деревини складається з екологічно безпечних компонентів, а також відрізняється простотою використання і лаконічністю дизайну. Невеликі листочки з нотатками фіксуються на ній за допомогою цвяхів, шпильок і кнопок. Дуже важливо, щоб покриття було щільним, саме в такому випадку воно довго прослужить.

Примітно, що діловий аксесуар можна використовувати не тільки для нарад і вирішення робочих питань, але і в якості інтер'єрного декору. Лаконічний інтер'єрний елемент можна прикрасити засушеними рослинами, афішами, листівками і милими записками, які подарують відмінний настрій.

Критерії вибору презентаційного обладнання

Коркова дошка - це універсальна інформаційна поверхню, яка використовується для ефективної подачі матеріалу. Вона зручна в експлуатації і не займає багато місця. При виборі вироби варто звернути увагу на наступні параметри:

  • Розміри - підбираються залежно від мети використання предмета. Для проведення презентацій та доповідей у великих аудиторіях краще зупинитися на габаритних моделях. Для розміщення невеликої кількості заміток підійдуть артикули найменших розмірів. У Buromax попитом користуються варіанти 45х60 см, 60х90 см і 90х120 см;
  • Матеріал рами. Як правило, пробкові дошки мають дерев'яні та алюмінієві обідки. Варіанти з дерев'яною рамою дешевше, але алюміній вважається більш надійним і міцним варіантом;
  • Наявність додаткових аксесуарів, що підвищують ефективність роботи з пристроєм.

Важливо звернути увагу на наявність сертифікату якості. Цей документ підтверджує, що продукція виготовлена ??відповідно до санітарних норм і іншими галузевими критеріями, що гарантують безпечну експлуатацію.

Способи застосування коркових стендів

Презентаційні поверхню з натуральної пробки можна експлуатувати в такий спосіб:

  • повісити на стіні ресторану або бару для повідомлення клієнтів про новинки меню;
  • застосовувати суто як засіб зберігання інформації в процесі навчання;
  • використовувати під час офісних нарад і в освітньому процесі;
  • перетворювати в рекламні стенди всередині і за межами приміщень.

Якщо ви шукаєте інтернет-магазин, в якому зможете вибрати коркову дошку за доступною ціною, зверніть увагу на продукцію Buromax. Вона проводиться українським брендом на сучасних виробничих потужностях, а сировина проходить ретельну перевірку на безпеку перед застосуванням. Високі стандарти якості, приємна вартість і широкий модельний ряд порадують покупців з різних куточків України.

У продажу з'явилися датовані щоденники 2021 Список шкільного приладдя для першокласника
[alert text]
Шановні відвідувачі!

На сайті ведуться технічні роботи та можуть спостерігатися проблеми з оформленням замовлення. У робочий час магазину замовлення можна зробити по телефону або через зручний для вас месенджер. Дякую за розуміння!