0800 213 122 Безкоштовно по Україні
044 585 51 22 067 384 56 89 050 353 81 30 Viber Telegram info@buromax.kiev.ua
Малокитаївська 29
Київ Карта проїзду
Працюємо по буднях 900-1800

Список шкільного приладдя для першокласника

Процес підготовки дитини до школи багатьом батькам здається складним, якщо вони вперше його проходять. Все ж сучасні джерела актуальної інформації значно його спрощують, дозволяючи налаштувати дітей на цікаве і захоплюючу подорож за знаннями, які відкривають масу можливостей, а не просто забивають голови від дзвінка до дзвінка. Саме батьки здатні спотворити уявлення малюка про школу, але також і підготувати дитину до поглинання цікавої і важливою інформації.

Все ж підготовка до школи - це не тільки позитивний моральний настрій, але і придбання ключових шкільного приладдя. Фахівці рекомендують підібрати канцтовари з урахуванням смаку дитини, щоб він з першого моменту відчув магію, яка чекає його за дверима освітнього закладу. В інтернет-магазині Buromax ви знайдете необхідні аксесуари, які легко візьмуть на себе роль надійних помічників у навчальному процесі.

список школьных принадлежностей для первоклассника

Основні пункти арсеналу школяра

У кожної людини є своє уявлення про набір канцтоварів для першокласника. Також воно коригується вимогами дирекції конкретної школи. Все ж центральним об'єктом шопінгу стає ранець або рюкзак, в якому дитина буде носити набутий арсенал приладдя в магазині Buromax. Також не варто забувати про пенал, призначений для зберігання ручок, олівців, гумок і інших дрібниць. Вони випускаються в широкому асортименті дизайнерських рішень на будь-який смак. Не обійтися першокласнику і без сумки з водовідштовхувального матеріалу для змінного взуття, але зараз ми поговоримо про не менш важливі речі.

Чим наповнити рюкзак першокласника

Список основних канцелярських товарів для учнів перших класів виглядає наступним чином:

  • кулькові ручки - сині і кольорові з гумовою накладкою для максимального комфортного письма;
  • прості олівці - два вироби різної твердості, щоб підібрати найкращий для дитини варіант;
  • пластикова або дерев'яна лінійка в залежності від уподобань;
  • світлий і міцний ластик, щоб слід від олівця не розмазувався по сторінці, а ефективно видалявся;
  • точилка - ручний інструмент з невеликим контейнером, щоб стружка не висипається на парту.

Також до списку шкільного приладдя для першокласника можна віднести зошити в косу лінійку і клітинку. Краще віддати перевагу варіантам з щільного паперу. Не менш важливо підібрати надійні обкладинки, які прослужать не менше семестру, а також щоденник в твердій палітурці з щільними білими сторінками. Картинку варто шукати на смак учня, щоб вона його радувала, за винятком ситуацій, коли оформлення щоденника школяра регламентується освітньою установою.

Вибирайте шкільне приладдя разом з майбутнім першокласником. Так, ви допоможете йому стати на стежку відповідальності за самостійний вибір і покажете, що враховуєте його думку. Відкривайте каталог магазину Buromax, щоб швидше впоратися із закупівлею шкільних канцтоварів.

Як вибрати коркову дошку Види і щільність паперу
[alert text]
Шановні відвідувачі!

На сайті ведуться технічні роботи та можуть спостерігатися проблеми з оформленням замовлення. У робочий час магазину замовлення можна зробити по телефону або через зручний для вас месенджер. Дякую за розуміння!