0800 213 122 Безкоштовно по Україні
044 585 51 22 067 384 56 89 050 353 81 30 Viber Telegram info@buromax.kiev.ua
Малокитаївська 29
Київ Карта проїзду
Працюємо по буднях 900-1800

Зустрічайте новий сайт інтернет-магазину Buromax

У нас чудова новина для покупців канцтоварів Buromax. Представляємо вашій увазі новий дизайн сайту. Наші фахівці добре постаралися, щоб ви могли скористатися послугами більш зручного і стильного інтернет-магазину. Час йде, міняються тенденції, а також потреби українських споживачів. Наш магазин намагається йти в ногу з часом і впроваджувати нові ідеї замість елементів, які вже не користуються попитом.

Новый сайт интернет-магазина Buromax

Кожна людина проводить чимало часу на роботі, тому в процесі вибору канцтоварів для школи або офісу не хочеться витрачати багато часу на вивчення інтерфейсу онлайн магазину і пошук потрібних аксесуарів, зошитів, ручок, систем архівації в розділах. Шукати канцелярські товари на сайті Buromax легко як у власному будинку. Офісні, шкільні та творчі приналежності зібрані в окремих категоріях, які тепер стало ще простіше знайти. Оновлений дизайн виглядає свіжо, а користувачі завжди дізнаються про новинки в процесі здійснення покупки.

Український монобрендовий інтернет-магазин Buromax - це міцні степлери, багатофункціональні бокси, зручні ручки, стильні датовані щоденники, швидкозшивачі та аксесуари, що сприяють підвищенню ефективності робочого процесу. Канцтовари представлені в різних серіях і колірних рішеннях для любителів спокійних і яскравих варіантів.

Після редизайну сайту оформляти замовлення не стало складніше. Для пошуку товарів все так же можна використовувати фільтри, а також опцію порівняння декількох артикулів між собою. Поспішайте скористатися оновленим сервісом, щоб закупити канцелярію для дітей, офісу або домашнього використання. Доставка можлива по всій Україні, як і професійна консультація кваліфікованих менеджерів.

У продажу з'явилися датовані щоденники 2021
[alert text]
Шановні відвідувачі!

На сайті ведуться технічні роботи та можуть спостерігатися проблеми з оформленням замовлення. У робочий час магазину замовлення можна зробити по телефону або через зручний для вас месенджер. Дякую за розуміння!