0800 213 122 Безкоштовно по Україні
044 585 51 22 067 384 56 89 050 353 81 30 Viber Telegram info@buromax.kiev.ua
Малокитаївська 29
Київ Карта проїзду
Працюємо по буднях 900-1800

Як навести порядок з допомогою архівного боксу

Регулярна робота з документацією - це причина обзавестися архівними боксами навіть в невеликій фірмі. У будь-якій організації в процесі її діяльності накопичуються документи, які потребують дбайливого зберігання. Вони повинні бути систематизовані і збережені в ідеальному стані, так як колись можуть знадобитися. Сучасні системи архівації відмінно справляються з цим завданням. Вони випускаються багатьма торговими марками, включаючи Buromax . Продукція українського бренду по кишені всім покупцям, а її якість залишається на вищому рівні.

Допомога архівних боксів в наведенні порядку

Архівний бокс - це зручне, міцне і надійне сховище для важливих звітів, курсових робіт і паперової продукції невеликого формату. Його вибирають за такі переваги:

  • відмінний помічник в процесі створення раціональної системи зберігання документів у великих корпораціях і маленьких фірмах;
  • міцна оболонка, яка не дає проникнути всередину прямих сонячних променів, вологи, тваринам, а значить захищає вміст при випадковому падінні;
  • підходить для маркування з метою полегшення подальшого пошуку потрібного паперового файлу;
  • велика місткість, хоча сам короб займає мало місця;
  • екологічно чистий склад.

Архівні бокси можна розмістити на полицях вертикально і горизонтально. З їх допомогою дуже легко організувати акуратний простір в архіві або біля робочих столів фахівців.

Чим відрізняються архівні бокси для документів

Питання наведення порядку може з'явитися як в робочому процесі, так і в квартирі, адже у кожного з нас є документи, договори, чеки, платіжки і інші папери, які не можна просто викинути. Якою б не була задача, пластиковий або картонний архівний бокс легко з нею впорається.

Как навести порядок с помощью архивного бокса

Для виготовлення архівних боксів і коробів застосовуються міцні матеріали, щоб готовий картонний аксесуар витримував велике механічне навантаження, а ще служив відмінним захисним бар'єром від вогкості, бруду, ультрафіолетових променів. Картонний архівний бокс - це екологічний варіант системи зберігання, відповідний для приміщення з невисокою вологістю. Його додатково можна відправити на переробку в разі непотрібності.

Якщо говорити про обсяг таких конструкцій, то більшість з них розраховані на зберігання менше 1000 аркушів, але існують екземпляри, справляються з 1500 сторінками і більш значною кількістю паперів. При покупці боксу для зберігання актуальною документації краще зупиниться на невеликих моделях, так як файли з нього доведеться діставати постійно.

Додатковим плюсом використання архівного боксу можна назвати наявність корінців, на яких легко залишити позначки для організації більш швидкого доступу до документів за певний період. Також варто звернути увагу, що конструкції відрізняються кольором, що теж на руку систематизації паперів.

Купуйте архівні бокси для наведення порядку в документах на сайті Buromax. Разом з ними вам можуть знадобитися реєстратори, роздільники, швидкозшивачі та лотки для паперу . Купівля всіх цих аксесуарів піде тільки на користь робочого процесу.

Вчимося обирати туалетний папір Як правильно вставити папір у факс
[alert text]