0800 213 122 Безкоштовно по Україні
044 585 51 22 067 384 56 89 050 353 81 30 Viber Telegram info@buromax.kiev.ua
Малокитаївська 29
Київ Карта проїзду
Працюємо по буднях 900-1800

Що таке дестеплер і де його купити

Зняття скоб степлера - це не найприємніший процес, якщо не користуватися дестеплером. Назва гаджета говорить про те, що принцип його дії протилежний степлеру, і це дійсно так. Невеликий і компактний розшивач створений для комфортного і блискавичного вилучення металевих скоб зі скріплених аркушів паперу. Він випускається багатьма брендами, включаючи Buromax, продукція якого представлена ??на сайті монобрендового магазину.

Дестеплер від українського бренду увібрав в себе безліч переваг:

  • надійність;
  • ергономічність;
  • міцність;
  • практичність;
  • довговічність;
  • простоту експлуатації.

Антистеплери - це канцелярські приладдя, яким місце на кожному робочому столі. Вони мають низьку ціну, тому придбання швидко окупить себе. Професійний інструмент придуманий, щоб спрощувати рутинні процеси і робити їх з комфортом, а також без зусиль.

Ефективний інструмент для роз'єднання сторінок

Про переваги використання дестеплера можна говорити дуже довго. Головна з них полягає в тому, що з моменту покупки зняття скоб не супроводжується нанесенням пошкоджень документам і пальцям. Це набагато зручніше і простіше, ніж використовувати інші інструменти для піддягання скоб з метою їх розкриття і зняття.

Переваги розшивача найбільш відчутні при обробці великих стопок документації, адже всього пара рухів призводить до бажаного результату. Візуально пристрій можна порівняти з щелепою з зубчиками, розташованими на двох клинах з різними проміжком. Додатково воно може забезпечуватися спеціальним фіксатором, що грає роль засувки, щоб зберігати приналежність в ящику в неробочому стані. Примітно, що при активному використанні дестеплера, його все ще можна зручно зберігати, так як легко підвісити за борт склянки для ручок або іншого настільного органайзера.

Что такое дестеплер и где его купить буро

Антистеплер - це прилад, який полегшує працездатність, але вимагає догляду. Важливо своєчасно очищати зубчики від накопичених частинок пилу, а також не користуватися розшивачем мокрими руками. Краплі води, що потрапили на забруднюючі скоби, призводять до появи плям на важливих документах. Подбайте про те, щоб уникнути подібного розвитку робочого процесу.

Де купити якісний дестеплер?

Багато торгових марок, які займаються виробництвом канцелярського приладдя, можуть порадувати українських споживачів великим асортиментом продукції. Рекомендуємо віддати перевагу дестеплеру українського бренду Buromax, представленого в ексклюзивному порядку на цьому сайті. Його канцтовари користуються попитом у аудиторів, бухгалтерів, фінансистів і фахівців інших галузей.

Якщо ви працюєте з поточною документацією та архівами, вам не обійтися без дестеплера. Замовте інструмент з оптимальним співвідношенням ціни і якості на сайті . Отримайте професійну консультацію, а також інформацію про знижки та оптовій співпраці у менеджерів.

10 цікавих фактів про канцтовари, які ви не знали Універсальні миючі засоби - економимо на побутовій хімії
[alert text]