0800 213 122 Безкоштовно по Україні
044 585 51 22 067 384 56 89 050 353 81 30 Viber Telegram info@buromax.kiev.ua
Малокитаївська 29
Київ Карта проїзду
Працюємо по буднях 900-1800

Чим заправляти зволожувач для пальців?

Регулярна обробка великої кількості сторінок документації може викликати незручності, які легко усуває зволожувач для пальців. Це невелика ємність компактного розміру. Її склад захищає пальці від пересихання, при цьому є гіпоалергенним, а значить абсолютно безпечним у застосуванні. При активному використанні зволожувача, купленого на сайті Buromax, може виникнути питання про повторне заправлення аксесуара. Давайте розберемося, що варто, а що не варто робити з поролоновою або гелевою конструкцією, що полегшує процес перегортання сторінок звітів та книг.

Зволожувач для пальців: види та особливості

Як правило, зволожувач для пальців виглядає як невелика кругла коробочка, для якої знайдеться місце не лише на робочому столі, а й у сумці. На ринку є два види цього аксесуара. Один з них наповнюється гліцериновим розчином, тому для його застосування не потрібно робити жодних додаткових дій. Другий вид зволожувача є корпусом, в якому розміщується шматочок поролону. Для його експлуатації потрібно змочувати губку звичайною водою, оскільки згодом вона підсихає.

Чем заправлять увлажнитель для пальцев

Гліцеринові зволожувачі рідко заправляють, тому що набагато простіше купити нову коробочку після приведення поточної в неробочий стан. Функціональне та надійне офісне приладдя краще вибирати в магазині Buromax. Тут же знайдеться великий вибір туалетного паперу, одноразового посуду та канцтовари для навчальних та робочих цілей.

Принцип використання зволожувача для пальців

Якщо ви працюєте в банківській установі або ж запланували замовити зволожувачі для пальців для співробітників бухгалтерського відділу, пропонуємо розібратися з перевагами новинки на ринку канцтоварів.

Коробка зі змочувачем займає мало місця, тому її легко транспортувати та використовувати навіть у поїзді по дорозі на ділову зустріч. Пластмасова ємність з вологою губкою - це безпечний і гігієнічний пристрій, якому немає аналогів. При змочуванні пальців вони стають вологими, але чистими і без слідів, навіть якщо йдеться про витрачання гліцеринового гелю.

Активне використання водного або гелевого зволожувача ніяк не впливає на стан шкіри, тому що у складі немає компонентів, здатних призводити до алергічних реакцій. Деякі моделі додатково додають антибактеріальний розчин.

Корисна дрібниця для офісних співробітників

Як ми з'ясували, зволожувачі для пальців заповнюються водою кімнатної температури або гелевим розчином. Давайте підіб'ємо переваги цього інноваційного виробу:

  • відсутність слідів на документах;
  • швидке зволоження;
  • відсутність віддушок у зволожувальному складі;
  • зручна ємність для частої експлуатації .

Відкрийте функціональний пристрій, про який ви раніше не чули. Його переваги вдасться оцінити після першого робочого дня, а доступна ціна на товар порадує ще в процесі оформлення замовлення.

15 речей, які зроблять роботу в офісі веселою та надихаючою Історія гумки для грошей та способи її застосування
[alert text]
Шановні відвідувачі!

На сайті ведуться технічні роботи та можуть спостерігатися проблеми з оформленням замовлення. У робочий час магазину замовлення можна зробити по телефону або через зручний для вас месенджер. Дякую за розуміння!